SUPPORT PENAJA

Tuesday, 28 February 2012

SURAT KARANGAN BUDAK SEKOLAH YANG KASI PECAH PERUT

Hai korang sumer ..Camner hari ni .. ok tak mood ??? ..Bagi yang mood cun tu baguihhh ler yer .. tapi camner ler plak kat korang  yang mood hancurrr semacam jer ..Sure wat apa pun rasa tak best jer kan ..Adatler kan ada hari kita OK .. ..dan ada hari kita KO lak kan .. So bagi yang sedang KO tu Sis nak hadiah kat korang beberapa karangan serta surat yang Sis jumpa dan amat berbesar hati nak share gan korang . Harap pas selesai je baca  , mood korang yang sebelum ni dah lemau cam biskut cicah milo tu akan kembali mekar cam bunga matahari ..heehhe ..So apa lagi Jomler layan karangan pecah perut kat bawah nie ..


SURAT PENGAKUAN IKHLAS


KARANGAN PASAL HANTU


KARANGAN MELAMPAU 



KARANGAN YANG BIKIN OTAK SEWEL BILA BACA


SURAT CINTA BUDAK SEKOLAH RENDAH



SURAT MOHON CUTI YANG NTAH PE PE



KARANGAN UNTUK DATUK (1)


KARANGAN UNTUK DATUK (2)






No comments:

Post a Comment

Post a Comment